انجام پایان نامه روانشناسی بالینی

5/5 - (2 امتیاز)

انجام پایان نامه روانشناسی بالینی

دانشجویان رشته روانشناسی بالینی در دوره های تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد و دکتری، باید برای تدوین و نگارش پایان نامه خود اقدام کنند. پایان نامه یا تز، نوشتاری است که دانشجو در رابطه با موضوع خاص که مرتبط با رشته و گرایش تحصیلی اوست، می نویسد تا بتواند مدرک فارغ التحصیلی خود را دریافت نماید.

انجام پایان نامه روانشناسی بالینی، به ماه ها اختصاص زمان لازم دارد و باید دارای مشخصات و ویژگی های مورد تایید هیئت داوران باشد. اغلب دانشجویان برای نگارش پایان نامه خود با چالش هایی مواجه هستند و با توجه به اینکه اولین کار پژوهشی اکثر آنهاست، ممکن است با دشواری های متعددی روبرو شوند. اگر دانشجوی رشته روانشناسی بالینی هستید، لطفا در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا شما را برای انجام پایان نامه راهنمایی کنیم.

مراحل انجام پایان نامه روانشناسی بالینی کارشناسی ارشد و دکتری

مراحل انجام پایان نامه روانشناسی بالینی

انجام پایان نامه روانشناسی از الزامات تحصیل در دوره های تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد و دکتری این رشته است. دانشجویان این مقاطع در این رشته و گرایش تحصیلی، باید یک موضوع مرتبط با رشته تحصیلی خود انتخاب نمایند و مراحل انجام پایان نامه روانشناسی بالینی را طی کنند. در پایان نامه، موضوع یا سوالی توسط دانشجو بررسی می شود و باید با تجزیه و تحلیل و به صورت کاملا علمی، به سوال پایان نامه پاسخ داده شود. پایان نامه باید دارای برخی مشخصات باشد تا بتواند نظر تایید اساتید و اعضای هیئت داوران را به دست آورد. لازمه تایید شدن پایان نامه، انجام تمام مراحل آن است که در این بخش می خواهیم بررسی کنیم :

انتخاب موضوع

مرحله اول انجام پایان نامه روانشناسی بالینی، انتخاب موضوع است. دانشجویان باید در انتخاب موضوع پایان نامه، دقت و توجه لازم را داشته باشند. موضوع انتخابی باید جدید باشد و اگر تکراری انتخاب شده باشد، استاد راهنما آن را تایید نخواهد کرد. از دیگر ویژگی های یک موضوع خوب برای پایان نامه، در دسترس بودن امکانات پژوهشی لازم برای آن، علاقه مند بودن به موضوع انتخابی، مرتبط بودن با رشته تحصیلی و مورد نیاز بودن در جامعه است. پیدا کردن موضوع پایان نامه، مرحله سختی است اما می توانید با کمک گرفتن از اساتید مخصوصا استاد راهنما، یک موضوع مناسب را انتخاب کنید.

انتخاب استاد راهنما و مشاور

شما برای انجام پایان نامه روانشناسی بالینی خود باید یک استاد راهنما انتخاب کنید که در طول مراحل نگارش پایان نامه، همراه شما باشد. استاد راهنمای انتخابی شما، باید تخصص لازم در رشته و گرایش تحصیلی تان داشته باشد تا بتواند به شما کمک کند. برای انتخاب استاد راهنما، باید به ظرفیت پذیرش دانشجوی استاد مورد تقاضای خود توجه داشته باشید و قبل از آنکه ظرفیت تکمیل شود، به او مراجعه کرده و درخواست کنید که در طول تهیه پایان نامه، همراه شما باشد.

انجام پروپوزال پایان نامه روانشناسی بالینی

انجام پروپوزال پایان نامه روانشناسی بالینی

شما قبل از شروع به نگارش پایان نامه، باید پروپوزال را آماده کنید. پروپوزال، طرح اولیه از پایان نامه است و نشان دهنده اهداف، روش کار، سوابق و پیشینیه تحقیق می باشد. انجام پروپوزال پایان نامه روانشناسی بالینی، جزو مراحل حساس تهیه پایان نامه است. زیرا اگر تایید نشود، باید برای ویرایش آن و یا تهیه یک پروپوزال جدید اقدام کنید.

شروع نگارش پایان نامه

بعد از تایید شدن پروپوزال توسط استاد راهنما و دیگر اعضای هیئت داوری، می توانید مراحل نگارش پایان نامه خود را آغاز کنید. در هر مرحله از نگارش پایان نامه باید از استاد راهنمای خود کمک بگیرید و هر فصل می بایست به تایید استاد راهنما برسد. پس از تمام شدن نگارش تمام فصل های پایان نامه،  یک نسخه چابی از آن را به استاد راهنما ارائه خواهید کرد تا مشکلات و نواقص احتمالی را رفع کند.

اعلام آمادگی دفاع از پایان نامه

با تمام شدن مراحل نگارش پایان نامه، کار شما به پایان نرسیده است و باید از تحقیقات خود دفاع کنید. برای دفاع از پایان نامه، باید اعلام آمادگی نمایید تا دانشگاه برای جلسه دفاع شما، یک روز و ساعت مشخصی را در نظر بگیرد. در جلسه دفاع پایان نامه، اعضای هیئت داوری حضور خواهند داشت و شما در مدت زمان حدودی نیم ساعت تا چهل دقیقه، راجع به پایان نامه خود صحبت خواهید کرد. بعد از تمام شدن دفاع از پایان نامه، سوالاتی هم توسط اعضای هیئت داوری مطرح خواهد شد که برای کسب نمره خوب، باید پاسخ های علمی و قانع کننده ارائه کنید.

لازم به ذکر است که بخش عمده ای از نمره پایان نامه، بستگی به نحوه عملکرد شما در جلسه دفاع دارد. بنابراین باید تمام تلاش خود را به کار بگیرید تا جلسه را با موفقیت پشت سر بگذارید. برای موفقیت در جلسه دفاع پایان نامه، لازم است تمام موارد را در نظر داشته باشید مانند درنظر گرفتن لباس مناسب جلسه دفاع، پذیرایی شایسته از اساتید، طرز برخورد احترام آمیز، حضور به موقع در جلسه دفاع و … همچنین یادتان باشد در پایان جلسه دفاع، حتما از اساتید حاضر در جلسه قدردانی کنید.

فصل بندی پایان نامه روانشناسی بالینی

برای انجام رساله دکتری روانشناسی بالینی و پایان نامه ارشد، باید فصل بندی آن را تنظیم کنید. فصل های پایان نامه بعد از بخش چکیده، شامل فصول مقدمه، مرور ادبیات و پیشینه پژوهش، روش تحقیق، تجزیه و تحلیل داده ها، نتیجه گیری و منابع می باشند که در ادامه به بررسی هر یک از این فصل ها می پردازیم :

  • چکیده: در بخش چکیده پایان نامه باید به خلاصه ای از موضوعات اصلی و مهم پایان نامه پرداخته شود. این بخش معمولا در یک پاراگراف 400 کلمه ای خلاصه می شود و تشکیل شده از موضوعاتی به شرح هدف کلی، مسئله تحقیق، یافته های اصلی، تجزیه و تحلیل و کلمات کلیدی و … می باشد.
  • مقدمه: فصل اول پایان نامه روانشناسی بالینی به مقدمه اختصاص داده می شود. پایان نامه را باید با یک مقدمه کوتاه آغاز کرد و سپس به طرح مسئله پرداخت. دانشجو در بخش مقدمه پایان نامه خود باید از اهداف و فرضیه های تحقیق صحبت کند. همچنین لازم است واژگان کلیدی پایان نامه در بخش مقدمه شرح داده شوند.
  • پیشینه پژوهش: در فصل دوم پایان نامه، به پیشینه پژوهش پرداخته می شود یعنی نظر متخصصان در این فصل به طور مفصل توضیح داده می شود. فصل دوم پایان نامه، از اهمیت بالایی برخوردار است و نباید از کتاب ها و مقالات دیگر کپی شود. در انتهای هر پاراگراف نیز باید منابع ذکر شوند.
  • روش تحقیق: فصل سوم پایان نامه، مربوط به روش شناسی یا همان روش تحقیق در پایان نامه (کمی و کیفی) است. در این فصل، شیوه تجزیه و تحلیل داده ها و جمع آوری اطلاعات توضیح داده می شود. در فصل سوم، اطلاعات مربوط به جامعه آماری تحقیق، نمونه، روش نمونه گیری، متغیرهای تحقیق و ابزار اندازه گیری ارائه می شود.
  • تجزیه و تحلیل داده ها: در فصل چهارم، به تجزیه و تحلیل داده ها در پایان نامه پرداخته می شود و یافته های حاصل از تجزیه و تحلیل، در جداول و نمودارهای توصیفی، نمایش داده می شود. در این بخش باید با استناد به اطلاعات به دست آمده از تجزیه و تحلیل داده ها، تایید یا رد هر فرضیه نیز مورد بررسی قرار گیرد.
  • نتیجه گیری: در فصل پنجم که بخش نتیجه گیری پایان نامه است، چهار فصل گذشته و اقدامات انجام شده برای رسیدن به اهداف پژوهش، مورد بررسی و نتیجه گیری قرار می گیرد.
  • منابع: در نهایت و در فصل آخر پایان نامه باید منابع استفاده شده برای تهیه پایان نامه معرفی شوند. در نوشتن منابع پایان نامه لازم است تمام منابع انگلیسی و فارسی به ترتیب حروف الفبا ذکر شوند و جزئیاتی از قبیل نام نویسنده یا نویسندگان، سال انتشار تحقیق، عنوان تحقیق و اطلاعاتی از این قبیل، شرح داده شود.

خدمات موسسه علم پژوه برای انجام پایان نامه روانشناسی بالینی

  • انجام پایان نامه
  • ارائه مشاوره پایان نامه روانشناسی بالینی
  • انجام پروپوزال
  • ارائه پیشنهادات موضوعات جدید
  • ارائه توضیحات لازم در مورد مقاله بیس رساله و پایان نامه
  • تنظیم فصول رساله و پایان نامه ارشد و دکتری
  • قالب گذاری پروپوزال ارشد و دکتری برای پایان نامه
  • استخراج مقاله برای تهیه پایان نامه ارشد و دکتری
  • حمایت و پشتیبانی از دانشجو تا مرحله دفاع برای پایان نامه
  • و…

قیمت پایان نامه روانشناسی بالینی

هزینه انجام پایان نامه روانشناسی بالینی با توجه به عوامل مختلفی تعیین می شود. اگر بخواهید خودتان پایان نامه را تهیه کنید، هزینه ها شامل هزینه جستجوی منابع، هزینه ترجمه مقالات، هزینه ویراستاری و صفحه آرایی، هزینه تهیه پاورپوینت و … خواهد بود. اما اگر فرصت و تخصص تهیه پایان نامه را ندارید و می خواهید از متخصصان علم پژوه کمک بگیرید، هزینه انجام آن طبق نوع خدماتی که درخواست دارید، تعیین می شود. می توانید با موسسه علم پژوه تماس حاصل بفرمایید تا شما را برای هزینه های حدودی انجام پایان نامه راهنمایی کنند.

بهترین موسسه انجام پایان نامه روانشناسی بالینی

انجام پایان نامه روانشناسی بالینی، پایانی برای دوره تحصیلی دانشجویان این رشته است و علاوه بر دریافت مدرک فارغ التحصیلی خود، مهارت های تحقیقاتی و پژوهشی شان را نیز تقویت می کنند. برای تهیه پایان نامه، نیاز است که از مشاوران مجرب نیز راهنمایی بگیرید؛ در این راستا، مشاوران ارشد مجموعه علم پژوه به عنوان بهترین موسسه انجام پایان نامه روانشناسی بالینی، در تمام مراحل نگارش پایان نامه، می توانند راهنمای شما دانشجویان عزیز باشند. لطفا برای دریافت خدمات مشاوره و انجام پایان نامه، با متحصصان مجموعه علم پژوه ارتباط برقرار نمایید.

امیدوارم مطالب گفته شده برای شما مفید باشد. موفق باشید.

برای دریافت مطالب جدید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام علم پژوه عضو شوید.

Leave Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *