انجام پایان نامه روانشناسی بالینی کودک

5/5 - (2 امتیاز)

انجام پایان نامه روانشناسی بالینی کودک

انجام پایان نامه روانشناسی بالینی کودک مستلزم آشنایی کامل فرد محقق با این زیرگروه از رشته روانشناسی می باشد. یعنی شخص انجام دهنده پایان نامه ابتدا می بایست با رشته روانشناسی آشنا باشد سپس به صورت تخصصی به جمع آوری اطلاعات در زمینه روانشناسی بالینی کودک بپردازد.

روانشناسی بالینی کودک شاخه ای از علم روانشناسی می باشد که به بررسی سلامت روانی کودکان و نوجوانان می پردازد. این علم باعث می شود مشکلات رفتاری یا عاطفی کودکان ریشه یابی شود و در همان ابتدا برای از بین بردن این مشکلات اقدامات لازم در دستور کار قرار بگیرد. نگارش پایان نامه در موضوعات مربوط به روانشناسی بالینی کودک نیازمند رعایت چند نکته می باشد تا به یک خروجی استاندارد منتج بشود.

در ادامه این مطلب ما قصد داریم توضیحات لازم در زمینه تنطیم یک پایان نامه اصولی برای رشته روانشناسی بالینی کودک را برای شما علاقه مندان به این رشته بیاوریم. برای کسب اطلاعات مفید در این حوزه، لطفا در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مراحل انجام پایان نامه روانشناسی بالینی کودک

مراحل انجام پایان نامه روانشناسی بالینی کودک

برای کسب نمرات بالا و موفقیت در زمینه انجام پایان نامه روانشناسی بهتر است شما در تمامی مراحل، یعنی از انتخاب موضوع تا جلسه دفاع به صورت برنامه ریزی شده پیش بروید. بدین منظور شما نیاز دارید که با مراحل انجام پایان نامه روانشناسی بالینی کودک آشنایی داشته باشد.

مرحله اول: انتخاب موضوع

قدم اول انتخاب موضوع پایان نامه است. برای انتخاب یک موضوع مناسب، فاکتور اول شما توجه به علاقه شخصی خودتان می باشد. در ادامه توجه داشته باشید که موضوعی را انتخاب کنید که بکر باشد و پیش از شما کسی در زمینه آن موضوع فعالیت پژوهشی انجام نداده باشد.

مرحله دوم: انتخاب استاد راهنما

استاد راهنما شخصی است که در طول فرآیند انجام پایان نامه روانشناسی بالینی شما در حوزه کودک به شما کمک می کند. به طور معمول انجام پایان نامه در ترم های آخر تحصیلی اتفاق می افتد و شما تا این زمان با اساتید مختلف رشته خود آشنایی پیدا می کنید. بنابراین کافی است در حین انتخاب استاد راهنمای خود با توجه به آشنایی های قبلی که کسب کرده اید، یک استاد با دانش بالا را انتخاب کنید.

مرحله سوم: انجام پروپوزال پایان نامه روانشناسی بالینی کودک

پیش از اینکه شما پایان نامه خود را ارائه کنید، می بایست یک پروپوزال تنظیم کنید که در واقع خلاصه تحقیقات اصلی شما می باشد. این پروپوزال برای دریافت تاییدیه روی میز اساتید مربوطه و معاونت پژوهشی دانشکده می رود و در صورت گذران مراحل تصویب پروپوزال، شما قادر خواهید بود پایان نامه خود را ارائه کنید.

لازم به ذکر است در صورتی که انجام پایان نامه روانشناسی بالینی کودک را برون سپاری بکنید، قادر خواهید بود پروپوزال پایان نامه را نیز به صورت آماده دریافت کنید و به راحتی تاییدیه های لازم را کسب کنید. پس از ثبت پروپوزال در ایرانداک به مراحل بعدی می روید.

مرحله چهارم: نگارش و دفاعیه

سپس باید مراحل نگارش پایان نامه را طبق فصل بندی طی کنید و در پایان، شما باید در مهم ترین مرحله، پایان نامه خود را به جلسه دفاع ببرید و آن را به سرانجام برسانید. برای جلسه دفاع پایان نامه، شما می بایست با توجه به تحقیقاتی که آماده کرده اید یک فایل ارائه تنظیم کنید و در حضور اساتید مربوطه متشکل از استاد راهنمای خود و چند استاد دیگر موضوع را شرح دهید. همچنین شما در این جلسه با سوالاتی در حوزه پژوهشی خود مواجه خواهید شد که بایستی به آنها پاسخگو باشید.

انجام رساله دکتری روانشناسی بالینی کودک

انجام رساله دکتری روانشناسی بالینی کودک

در زمینه تحصیلات تکمیلی انجام رساله دکتری یا همان ارائه تز دکتری نسبت به انجام پایان نامه روانشناسی بالینی کودک ارشد نیازمند تخصص بالاتری است. در خصوص رساله دکتری روانشناسی بالینی کودک سخت گیری های زیادی وجود دارد و لازم است دانشجویان فیلتر های علمی و پژوهشی نسبتا دشواری را پشت سر بگذارند. به نظر می رسد در این مرحله دانشجو نیاز به کمک گرفتن از افراد متخصص ارائه تز دکتری دارد تا در زمینه انجام پروپوزال و نگارش رساله دکتری به او کمک برسانند.

مشاوره پایان نامه روانشناسی بالینی کودک

مشاوره پایان نامه روانشناسی بالینی کودک

برای اینکه یک پایان نامه منسجم در حوزه روانشناسی بالینی کودک داشته باشید، علم پژوه مشاوره پایان نامه روانشناسی بالینی کودک را ارائه می دهد.

تحقیقات شما می بایست از فصل بندی درستی برخوردار باشد تا بدین وسیله اصول نگارش کلی در پایان نامه رعایت شده باشد. بهتر است مطالب را به صورت مرتب در قالب فصل بندی زیر در پایان نامه خود به اجرا درآورید:

فصل اول پایان نامه

فصل اول پایان نامه مربوط به توضیحات مقدماتی مقاله شما می شود. در این قسمت شما می توانید به آوردن توضیحات در مورد موضوع انتخابی خود بپردازید. این امر باعث می شود ذهن خواننده برای مطالعه جزئیات آورده شده در قسمت های بعدی مقاله آماده شود.

فصل دوم پایان نامه

در فصل بعدی، بحث ها و دیدگاه های مربوط به موضوع انتخابی شما می تواند جای بگیرد. اساس یک پایان نامه قاعده مند این است که در ابتدا نظرات کارشناسانه مختلفی که در مورد موضوع انتخابی وجود دارد، مورد ارزیابی قرار بگیرد.

فصل سوم پایان نامه

فصل سوم پایان نامه، در واقع مهم ترین بخش مقاله شما به حساب می آید که در آن به بررسی موضوع با توجه به اطلاعاتی که به دست آورده اید، می پردازید. نقطه نظر شخص شما و بحث هایی که مطرح می کنید و همچنین جواب شما به سوالات و مسائل موجود، در این بخش آورده می شود.

فصل چهارم پایان نامه

بخش بعدی می تواند به بررسی آماری و نمودار های مربوطه اختصاص داده شود. در این قسمت می توانید حاصل تجزیه و تحلیل های خود را در قالب تصاویر و نمودار های مختلف در مقاله تان بیاورید.

فصل پنجم پایان نامه

بخش آخر برای جمع بندی اختصاص داده می شود و با رعایت نکات پایان بندی شما بایستی پایان نامه روانشناسی بالینی کودک را از زاویه موضوع انتخابی خود به سرانجام برسانید.

بهترین موسسه انجام پایان نامه روانشناسی بالینی کودک

بهترین موسسه انجام پایان نامه روانشناسی بالینی کودک

دانشجویان رشته هایی که برای فارغ التحصیلی نیاز به پایان نامه دارند بهتر است از همان ابتدای شروع به تحصیل در رشته مربوطه، برنامه خود را برای انجام پایان نامه مشخص کنند. این موضوع در مورد متقاضیان رشته روانشناسی بالینی کودک نیز وجود دارد.

برای انجام پایان نامه به صورت شخصی، دانشجویان می بایست در کنار مباحث تحصیلی شان، بازه زمانی نسبتا طولانی را به پژوهش درباره موضوع پایان نامه خود اختصاص بدهند و آموزش های لازم در زمینه تدوین پایان نامه را نیز بگذرانند.

اما راه ساده تر این است که با برون سپاری پایان نامه به یک موسسه معتبر، خیال خود را از این بابت راحت کنند. بدین منظور موسسه علم پژوه با بهره گیری از متخصصان و نخبگان این حوزه، بهترین موسسه انجام پایان نامه روانشناسی کودک می باشد، مفتخر است که فرآیند انجام پایان نامه شما را به صورت کامل به اجرا دربیاورد.

امیدوارم مطالب گفته شده برای شما مفید باشد. موفق باشید.

برای دریافت مطالب جدید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام علم پژوه عضو شوید.

Leave Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *