فهرست مطالب
انجام پایان نامه روانشناسی صنعتی از الزامات فارغ التحصیلی دانشجویان مقاطع ارشد و دکتری این رشته است. دانشجویان برای شروع نگارش پایان نامه خود ابتدا باید یک استاد راهنمای متخصص در رشته تحصیلی خود را انتخاب نمایند و سپس به جستجوی بهترین موضوعات پایان نامه بپردازند.
مرحله اول تهیه پایان نامه، انتخاب عنوان است و بعد از تایید شدن عنوان توسط استاد راهنما و اعضای هیئت داوری، ادامه دادن باقی مراحل نگارش پایان نامه امکان پذیر می شود. اگر هم اکنون تمام واحدهای درسی خود را گذرانده اید و می خواهید واحد پایان نامه را اخذ کنید، لطفا در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا شما را برای انجام پایان نامه روانشناسی صنعتی راهنمایی کنیم.
مراحل انجام پایان نامه روانشناسی صنعتی کارشناسی ارشد و دکتری
انجام پایان نامه روانشناسی صنعتی، یکسری مراحل کلی دارد و لازمه گذر از هر مرحله، کسب تایید استاد راهنما و هیئت داوری می باشد. در انجام پایان نامه روانشناسی مراحل مشابهی وجود دارد. این مراحل به شرح زیر هستند :
- انتخاب استاد راهنما
- انتخاب موضوع پایان نامه
- تایید موضوع انتخابی در دانشگاه
- تهیه منابع لازم
- نگارش پروپوزال
- ارائه پروپوزال به دانشگاه و تایید شدن آن
- نگارش فصل های پایان نامه
- ویرایش پایان نامه توسط استاد راهنما
- تعیین تاریخ برگزاری جلسه دفاع
- دفاع از پایان نامه در حضور اساتید
راهنمای انتخاب استاد راهنما برای انجام پایان نامه روانشناسی صنعتی
استاد راهنما، به شما در انجام پایان نامه کمک می کند و وظیفه نظارت بر روی تمام فعالیت های مربوط به پژوهش شما دارد. استاد راهنما معمولا از میان اساتید خود دانشگاه انتخاب می شود و انتخاب استاد خارج از گروه نیز بلامانع است. برای انتخاب استاد راهنمای خود، باید موارد زیر را مد نظر قرار دهید:
- استاد راهنما باید تجربه و تخصص لازم در زمینه تحصیلی و پروژه شما داشته باشد تا اگر با مشکلی مواجه بودید بتواند شما را راهنمایی کند.
- برای انتخاب استاد راهنما، استادی را پیدا کنید که در مواقع مورد نیاز در دسترس باشد و ساعت حضور او در دانشگاه با ساعات حضور شما در دانشگاه هماهنگ باشد.
- برای انتخاب استاد راهنما باید از طریق سایتی که دانشگاه معرفی می کند، اقدام کنید. دانشجویان دانشگاه آزاد، از طریق سامانه پژوهشیار می توانند ظرفیت های اساتید راهنما را مشاهده کنند و استادی که دارای ظرفیت خالی است را انتخاب کنند.
انتخاب موضوع پایان نامه روانشناسی صنعتی
اولین کار در نوشتن پایان نامه، انتخاب موضوع است. برای آسان تر شدن کار دانشجویان در انتخاب موضوع پایان نامه، معمولا لیستی از موضوعات مربوط به رشته تحصیلی توسط استاد راهنما در اختیار دانشجو قرار می گیرد. پیدا کردن یک موضوع مناسب برای پایان نامه، مرحله سختی است زیرا باید برخی ویژگی ها را مدنظر قرار دهید و امکان رد شدن موضوع انتخابی شما نیز وجود دارد. این ویژگی های مهم به شرح زیر هستند :
- موضوع انتخابی برای پایان نامه بهتر است مورد علاقه شما باشد تا با علاقه بیشتری به تحقیقات بپردازید.
- موضوعی که برای پایان نامه انتخاب کرده اید نباید تکراری باشد و قبلا بر روی آن تحقیقات انجام نشده باشد.
- منابع تحقیقات برای موضوع انتخابی باید در دسترس باشند.
- اگر درباره موضوع انتخابی خود پیش زمینه داشته باشید، بهتر است.
- موضوع انتخابی برای پایان نامه باید هدفدار باشد و مشکلی را از جامعه حل کند.
- موضوعاتی که در ارتباط با مسائل روز دنیا هستند، گزینه های بهتری می باشند.
بعد از انتخاب کردن یک موضوع برای پایان نامه خود می بایست آن را به استاد راهنما اطلاع دهید و پس از تایید استاد راهنما، باید به سایت ایرانداک نیز مراجعه نمایید. با ثبت موضوع در سایت ایرانداک، دانشجوی دیگری نمی تواند موضوع انتخابی شما را برای پایان نامه خود ثبت کند.
انجام پروپوزال پایان نامه روانشناسی صنعتی
پس از مراحل تعیین موضوع پایان نامه و و ثبت آن در ایرانداک، باید برای انجام پروپوزال پایان نامه روانشناسی صنعتی اقدام کنید. فرم پروپوزال، در سایت دانشگاه موجود است و لازم است آن را تکمیل کرده و به دانشگاه تحویل دهید. این فرم، شبیه به فصل اول پایان نامه است و اگر فرم را کامل و جامع تکمیل کنید، می توانید از آن به عنوان فصل اول پایان نامه خود نیز استفاده نمایید.
در پروپوزال باید به بیان مسئله، ضرورت پژوهش و کارهایی که قرار است در طول نگارش پایان نامه انجام دهید، بپردازید و اساتید باید با مطالعه پروپوزال شما، توجیه شوند که موضوع انتخابی تان ارزش تحقیق و پژوهش را دارد.
نگارش فصل های پایان نامه روانشناسی صنعتی
پس از طی تمام قدم های فوق، می توانید مراحل نگارش پایان نامه خود را آغاز کنید. برای نگارش پایان نامه، حتما از منابع داخلی و خارجی معتبر استفاده نمایید و در انتهای پایان نامه لازم است تمام منابعی که استفاده کرده اید را ذکر کنید. همه پایان نامه ها از 5 فصل اصلی تشکیل شده اند که این فصل ها به شرح زیر هستند:
- کلیات پژوهش
- مبانی نظری و پیشینه پژوهش
- روش پژوهش
- یافته های پژوهش
- بحث و نتیجه گیری
- منابع
در ادامه، به بررسی هر یک از فصل های پایان نامه می پردازیم:
فصل اول پایان نامه: مهم ترین فصل پایان نامه، فصل اول آن است. در این بخش باید مسئله و اهمیت آن بیان شود و به بررسی مواردی همچون اهمیت و ضرورت، اهداف پژوهش و بیان مسئله پرداخته شود. با توجه به مهم بودن فصل یک، برای نگارش آن بسیار دقت کنید و حتما هم زیر نظر استاد راهنما باشید.
فصل دوم پایان نامه: در فصل بعدی پایان نامه، به توضیح مفاهیم و کلماتی که در پژوهش خود استفاده کرده اید، می پردازید. نوشتن این فصل، ساده تر است اما توصیه می شود برای نگارش مبانی نظری از مطالب جدید و به روز استفاده کنید.
فصل سوم پایان نامه: در فصل سوم پایان نامه به روش پژوهش پرداخته می شود. دانشجویان در این فصل، پژوهش های خود را به صورت کمی یعنی با اعداد و ارقام و یا به صورت کیفی و با تحلیل در این فصل بیان می کنند. تعداد صفحات فصل سوم پایان نامه کمتر از دیگر فصل هاست.
فصل چهارم پایان نامه: در فصل چهارم پایان نامه باید تمام اطلاعات و آمارهای جمع آوری شده در قالب نمودار و جدول، دسته بندی شوند.
فصل پنجم پایان نامه: در آخرین فصل از پایان نامه هم باید نتیجه گیری پایان نامه انجام شود.
دفاع پایان نامه روانشناسی صنعتی
ارائه پایان نامه با جلسه دفاع پایان نامه به پایان می رسد و باید بعد از آنکه پایان نامه خود را تکمیل کردید و اصلاحات لازم بر روی آن اعمال شد، برای تعیین تاریخ دفاع از پایان نامه اقدام کنید. برای جلسه دفاع، یک فایل پاورپوینت پایان نامه آماده خواهید کرد. همچنین می بایست قبل از جلسه دفاع، پایان نامه را در سایت ایرانداک بارگذاری نمایید تا میزان شباهت پایان نامه خود را با سایر پایان نامه ها بسنجید.
در جلسه دفاع از پایان نامه، اعضای هیئت داوری تشکیل شده از استاد راهنما و چند استاد رشته تحصیلی خودتان، حضور دارند و نمره نهایی تحقیقات شما با نظر تمام اساتید تعیین می شود. برای کسب نمره خوب، باید تمام موارد را در نظر داشته باشید و علاوه بر ارائه عالی و علمی، پوشیدن لباس مناسب جلسه دفاع و پذیرایی خوب از حاضرین نیز در کسب نمره خوب موثر است.
بهترین موسسه انجام پایان نامه روانشناسی صنعتی
انجام پایان نامه روانشناسی صنعتی کار ساده ای نیست مخصوصا اینکه اکثر دانشجویان کارشناسی ارشد برای اولین بار است که می خواهند یک کار تحقیقاتی انجام دهند. با توجه به آشنا نبودن دانشجویان با مراحل تهیه و نگارش پایان نامه، بهتر است از مشاوران ارشد و مجرب در این زمینه راهنمایی دریافت کنند.
مشاوران با تجربه موسسه علم پژوه، در خدمت شما دانشجویان عزیز هستند و می توانند در تمام مراحل انتخاب موضوع، ثبت موضوع در ایرانداک، تکمیل فرم پروپوزال، نگارش فصل های پایان نامه و ارائه نکاتی برای حضور در جلسه دفاع، راهنمای شما باشند. لطفا برای دریافت خدمات مشاوره پایان نامه روانشناسی صنعتی، از بخش مشاوره وبسایت علم پژوه اقدام نمایید.
خدمات انجام پایان نامه روانشناسی صنعتی در علم پژوه
موسسه علم پژوه، تیم حرفه ای در رشته روانشناسی صنعتی دارد و البته آماده انجام پایان نامه در تمامی شاخه های رشته روانشناسی می باشد. در اینجا به خدمات انجام پایان نامه روانشناسی صنعتی در موسسه علم پژوه می پردازیم:
- انجام پروپوزال و پایان نامه روانشناسی صنعتی
- ارائه مشاوره پایان نامه روانشناسی صنعتی
- ارائه پیشنهادات موضوعات جدید
- ارائه توضیحات لازم در مورد مقاله بیس رساله و پایان نامه
- تنظیم فصول رساله و پایان نامه ارشد و دکتری
- استخراج مقاله برای تهیه پایان نامه ارشد و دکتری
- حمایت و پشتیبانی از دانشجو تا مرحله دفاع برای پایان نامه
- و …
برای هر کدام از خدمات مورد نظر، میتوانید با کارشناسان علم پژوه در تماس باشید.
سخن پایانی
انجام پایان نامه روانشناسی صنعتی یک دغدغه و چالش بزرگ برای بسیاری از دانشجویان این رشته محسوب میشود. برای طی کردن مراحل آن به صورت صحیح نیاز است تا از تمامی آنها آگاهی داشته باشیم. موسسه علم پژوه آماده است تا مشاورههای عالی در زمینه پایان نامه ارائه داده و به دانشجویان متقاضی در اخذ بهترین نمره و مدرک با موفقیت کمک کند.