نحوه انتخاب استاد راهنما در دانشگاه پیام نور

5/5 - (1 امتیاز)

هر چه افراد به مقاطع تحصیلی بالاتر می‌رسند، باید کارهای پژوهشی بیشتری را نیز انجام دهند. به طوری که دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه پیام نور همانند دیگر دانشگاه ها، باید این فعالیت پژوهشی را در قالب انجام پایان نامه آماده نمایند. اولین قدم برای آغاز این کار، آگاهی از نحوه انتخاب استاد راهنما در دانشگاه پیام نور است.

استاد راهنما، از اعضای هیئت علمی دانشگاه می‌باشد که وظیفه هدایت تحصیلی و راهنمایی دانشجویان برای تکمیل پایان نامه را بر عهده دارد. در صورتی که می‌خواهید با نحوه انتخاب استاد راهنما در دانشگاه پیام نور آشنا شوید، در ادامه این مقاله از وبسایت علم پروژه ما را همراهی کنید.

نحوه انتخاب استاد راهنما در دانشگاه پیام نور

نحوه انتخاب استاد راهنما در دانشگاه پیام نور

انتخاب استاد راهنما در دانشگاه پیام نور دارای پروسه مخصوص به خود می‌باشد و دانشجویان باید مطابق با قوانینی که از سوی دانشگاه پیام نور تعیین شده است، برای انتخاب استاد راهنما اقدام نمایند. در ادامه به مراحل انتخاب استاد راهنما در دانشگاه پیام نور پرداخته‌ایم.

  1. در اولین قدم، دانشجویان دانشگاه پیام نور باید به آموزش دانشکده خود مراجعه کنند و فرم انتخاب استاد راهنمای پژوهشی را دریافت کنند. سپس اقدام به انتخاب استاد راهنمای مورد نظر خود نمایند.
  2. معمولا در دانشگاه‌های پیام نور، دانشجویان باید به صورت حضوری به استادی که مد نظر دارند او را به عنوان استاد راهنما انتخاب کنند، مراجعه نمایند و به صورت حضوری با او صحبت کنند. پس از صحبت کردن با استاد راهنما، نتیجه مشخص می‌شود که آیا استاد مایل به همکاری است یا خیر.
  3. در صورتی که در مرحله فوق، استاد راهنما بپذیرد شما را در تکمیل پایان نامه همکاری کند، مشکلی وجود نخواهد داشت. در غیراینصورت باید برای انتخاب استاد راهنمای دیگری اقدام کنید. به طوری که باید به کارشناس گروه مراجعه کرده و فرمی با درج تاریخ و امضا دریافت نمایید.
  4. در مرحله بعدی، مدیر گروه ظرفیت استاد راهنما را مورد بررسی قرار می‌دهد و در صورتی که استاد مد نظر، ظرفیت پذیرش داشته باشد، مدیر گروه فرم را تائید و امضا می‌نماید.
  5. کارشناس گروه بعد از تائید استاد راهنما و مدیر گروه، فرم را تحویل آموزش دانشکده خواهد داد. این موضوع در شورای تحصیلات تکمیلی مطرح می‌گردد و در صورتی که تائید شود، توسط معاون آموزشی امضا می‌شوند و در پرونده دانشجو ثبت می‌گردد.
  6. پس از طی مراحل فوق، دانشجو می‌تواند فرآیند نگارش پروپوزال خود را آغاز نماید. بنابراین در روند انتخاب استاد راهنما در دانشگاه پیام نور، دانشجویان در تکمیل فرم و درخواست استاد راهنما، دارای نقش مهمی هستند و دیگر مراحل توسط آموزش و کارشناسان صورت می‌گیرد.

نحوه انتخاب استاد راهنما در سیستم گلستان

 

نحوه انتخاب استاد راهنما در سیستم گلستان

فرآیند انتخاب استاد راهنما در دانشگاه پیام نور، از طریق سیستم گلستان صورت می‌گیرد و با انتخاب استاد راهنما در دانشگاه آزاد و دیگر دانشگاه ها تفاوت هایی دارد. به همین دلیل دانشجویان ابتدا باید درخواست خود را برای انتخاب موضوع پایان نامه و همینطور انتخاب استاد راهنما در سیستم گلستان پیگیری کنند.

در ادامه به مراحل، روند و نحوه انتخاب استاد راهنما در سیستم گلستان اشاره کرده‌ایم.

  1. ابتدا دانشجو باید درخواست خود را مبنی بر انتخاب موضوع پایان نامه و انتخاب استاد راهنما در سامانه گلستان ثبت نماید.
  2. درخواست دانشجو توسط مدیر گروه آموزشی و پژوهشی مورد بررسی قرار می‌گیرد و پس از تائید شورای آموزشی و پژوهشی گروه، در صورت عدم تائید استاد، مدیر گروه درخواست دانشجو را مجدد به او ارجاع می‌دهد و توضیحات لازم را نیز برای او درج می‌کند.
  3. در صورتی که مشکلی نباشد، استاد راهنما در این مرحله درخواست دانشجو را تائید می‌کند.
  4. پس از تائید استاد راهنما، کارشناس تحصیلات تکمیلی باید درخواست را تائید نماید.
  5. درخواست مجدد به دانشجو ارجاع داده می‌شود تا مدارک لازم شامل فایل ورود و پی دی اف پروپوزال (همراه با مشخصات کامل دانشجو، نام استاد راهنما، امضای استاد و دانشجو)، گواهی پیشینه پژوهش ایران داک و گواهی همانندجویی از متن پروپوزال را بارگذاری نماید.
  6. در این مرحله مجدد درخواست باید از سوی استاد راهنما بررسی و تائید شود.
  7. درخواست توسط گروه آموزشی و پژوهشی مربوطه بررسی می‌شود و توسط مدیر گروه تائید می‌گردد.
  8. کارشناس تحصیلات تکمیلی نیز باید در این مرحله درخواست را تائید کند.
  9. در نظر داشته باشید که مرحله نهایی زمانی توسط کارشناس تائید می‌گردد که پرینت پروپوزال و همینطور دیگر مدارک دانشجو، توسط گروه مورد بررسی قرار بگیرد و مراحل تصویب پروپوزال طی شده و صورت جلسه شده باشد.

در ادامه بررسی نحوه انتخاب استاد راهنما در دانشگاه پیام نور، لازم به ذکر است در صورتی که موضوع تصویب شود، درخواست دانشجو از پیشخوان سیستم گلستان حذف می‌گردد و دانشجو درخواست خود را در قسمت پیشخوان مشاهده نخواهد گردد. این گزینه مجدد پس از پرداخت شهریه فعال می‌گردد.

توجه داشته باشید که درخواست تصویب موضوع و انتخاب استاد راهنما در دانشگاه پیام نور را فقط یکبار ثبت کنید و درصورتی که نیاز به بررسی و اصلاح داشت آن را ویرایش نمایید. درصورتی که درخواست مجدد و اضافی نیز ثبت کرده‌اید، برای جلوگیری از بروز مشکل، آن را حذف کنید.

سخن آخر

در این مقاله به بررسی جزئیات مرتبط با نحوه انتخاب استاد راهنما در دانشگاه پیام نور پرداختیم. سعی کنید برای اینکه بتوانید پایان نامه خود را به بهترین شکل ممکن و با بالاترین کیفیت انجام دهید، حتما ابتدا پیرامون اساتید دانشگاه تحقیق کنید و در نهایت استاد راهنمایی که بتواند به بهترین شکل ممکن شما را راهنمایی کند را انتخاب کنید. پس از صحبت با استاد راهنمای مد نظر خود، می‌توانید درخواست خود را در سیستم گلستان ثبت نمایید.

باتوجه به اینکه انجام پایان نامه کارشناسی ارشد در دانشگاه پیام نور فرآیندی زمانبر و نیازمند تحقیق و پژوهش بسیار است، در صورتی که نیاز به راهنمایی داشتید، می‌توانید انجام پایان نامه ارشد پیام نور را مطالعه کرده یا از کارشناسان موسسه علم پروژه خدمات دریافت کنید.

امیدوارم مطالب گفته شده برای شما مفید باشد. موفق باشید.

برای دریافت مطالب جدید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام علم پژوه عضو شوید.

Leave Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *